Videos

3D animering av hiss

Vilka är fördelarna med en plattformshiss? 

Denna 3D animering visar hur våra plattformshissar är uppbygda, vilka fördelar vår teknik har och vilka tillval som erbjuds. 

Korghiss A6000 med skjutdörrar

Hiss utrustad med skjutdörrar, gjord för att placeras i ett befintligt schakt

Vill du ha en hiss som smidigt och bekvämt ger dig tillgång till alla våningsplan i din byggnad? En hiss som är utrymmessnål och som bara kräver minimalt med byggnadsarbete? En hiss som har ett lågt underhållsbehov? Då kan Cibes A6000 vara den perfekta hissen för dig!

Cibes A6000 Korghiss

Den perfekta tillgänglighetslösningen med skjutdörrar

Cibes A6000 är en elegant och rymlig korghiss  som går snabbt att installera och som kräver mycket lite underhåll. Hissen har skjutdörrar och automatkörning i kabin, vilket gör den enkel att använda för alla! Såväl skjutdörrar som kabin kan levereras i rostfritt utförande.

Cibes SwingOn, en helt unik hiss!

Unik, ihopfällbar entréhiss

Cibes SwingOn är en fantastisk liten hiss som kan både lyfta och svänga runt hörn. Detta gör hissen perfekt för byggnadsentréer med 1-3 trappsteg. När hissen inte är i bruk, fäller den automatiskt upp sig mot väggen och tar ingen plats på trottoaren. Se filmen! 

Cibes Training Center

Cibes Lift har skapat ett fantastiskt Training Center i fabriken i Gävle. Se filmen om våra utbildningar! 

Cibes hisstillverkning

Vill du veta mer om vår hissproduktion ? 

Alla våra hissar tillverkas under ett och samma tak i vår fabrik i Gävle. Här får du veta mer om hur tillverkningen går till!